𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐥𝐬 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦 𝐓𝐡𝐮., 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐡 𝟐𝟑

𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 ð“𝐫𝐚𝐢𝐥𝐬 ð…𝐨𝐫𝐮𝐦 ð“𝐡𝐮., ðŒðšð«ðœð¡ ðŸðŸ‘, ðŸ•ððŒ – We continue to collect trail user feedback about the public trails within Sullivan county, which includes the towns/city of: Acworth, Charlestown, Claremont, Cornish, Croydon, Goshen, Grantham, Langdon, Lempster, Newport, Plainfield, Springfield, Sunapee, Unity, and Washington … and … we’re holding a second public forum on Thu. 23-March, at 7:PM via Zoom. To register for the forum, scan the QR code on the left side of the picture shared with this email or register at the SRR Trails website (see below).

Background: we all enjoy a little outdoor recreation, and one of the easiest ways is to hit the trails and explore your own backyard. Whether hiking, mountain biking, snowmobiling, OHRVs, horseback riding, traveling by sled dog or more – ð—›ð—¼ð˜„ ð—±ð—¼ ð˜†ð—¼ð˜‚ ð˜‚𝘀𝗲 ð˜ð—µð—²ð˜€ð—² ð˜ð—¿ð—®ð—¶ð—¹ð˜€? ð——𝗼 ð˜†ð—¼ð˜‚ ð—µð—®ð˜ƒð—² ð—°ð—¼ð—»ð—°ð—²ð—¿ð—»ð˜€ ð—¼ð—¿ ð—¶ð—±ð—²ð—®ð˜€? We kicked off the public feedback phase with a Zoom forum on 5-Feb; we’ll continue to run the online survey for about 15-more days; and we’d love you to join us at our next forum. To stay connected, register for events, access the online survey, and learn more about the trails plan initiative, visit https://sctrailsplan.com/   The Sugar River Region Trails initiative is a project supported through UNH Cooperative Extension- Sullivan CountyNew Hampshire Charitable FoundationUpper Valley Lake Sunapee Regional Planning Commission, the Upper Valley Trails Alliance and Sullivan County New Hampshire Government ARPA State & Local Fiscal Recovery Funds program.

Feel free to share this email with the flyer, widely. We’ve also added a post announcement on Facebook pages for @SullivanCountyNewHampshireGovernment and @DiscoverSugarRiverRegionNH

Shared by: S Callum | Administrative Assistant

County Manager & Board of Commissioners Offices

Sullivan County NH, 14 Main Street, Newport NH 03773

T. (603) 863-2560   E. sharonjc@sullivancountynh.gov  | www.sullivancounty.gov

About Rep. Steven Smith

Steven Smith is a member of the New Hampshire House of Representatives, serving his 7th term. Rep. Smith currently represents Charlestown, Newport, and Unity. Rep. Smith is the Deputy Speaker of the NH House.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply or Ask a Question

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s